+31 (0)6 22 72 68 95 info@thewindowofopportunity.nl

FINANCIAL
LIFE PLANNING

Wat is het?

Financial Life Planning

Life Planning is een holistische benadering van Financiële Planning, het zet jou als persoon centraal en niet de middelen. Het blijkt vaak dat mensen hun dromen nooit uitspreken omdat ze denken dat het buiten hun bereik ligt. Bijvoorbeeld vanwege misvattingen over geld of talenten. In de gesprekken komen we tot een Life Plan op de kortst mogelijke termijn.

Financial Life Planning is ontstaan vanuit het vak van Financial Planners. (Grote) financiele beslissingen worden genomen waarbij de vraag achter de vraag vaak blijft liggen. Die VRAAG, daar gaat lifeplanning over, eerst gaat het over wat voor jouvan belang is in jouw leven NU en in de TOEKOMST. Hierop maak je jouw levensplan en indien nodig sluit je daarop aan met een financieel plan. In de gesprekken blijkt zo vaak te gaan over al het andere waardevolle en niet over geld.

* Ik werk samen met een financieel planner en tijdens ons werk samen kan een financieel onderbouwd plan tot de mogelijkheden behoren.

 

Naar de waarde en het vermogen van je leven. Daar waar de waarde ligt, in overdrachtelijke en letterlijke zin. Is geld een belemmering, wat is eventueel de ontbrekende schakel tussen geld en gevoel?

Is geld een belangrijke factor. Houdt geld je tegen. Hoe ga je om met geld? En kan je geld voor je laten werken? Mijn dienst is gericht op het vergroten en waarderen van talenten. Het is een vorm van valuable coaching. Jij bent menselijk kapitaal. Voor anderen en jezelf zowel privé als in werk. We focussen op het voor jou waardevolle.