+31 (0)6 22 72 68 95 info@thewindowofopportunity.nl
valuAble coaching

wat doe ik

we focussen op het voor jou waardevolle

Wat doe ik?

Life Planning is een holistische benadering van Financiële Planning, het zet jou als persoon centraal en niet de middelen. Het blijkt vaak dat mensen hun dromen nooit uitspreken omdat ze denken dat het buiten hun bereik ligt. Bijvoorbeeld vanwege misvattingen over geld of talenten. In de gesprekken komen we tot een Life Plan op de kortst mogelijke termijn.

In minimaal vier gesprekken volgens de EVOKE-methode* ga je op onderzoek uit. Naar de waarde en het vermogen van je leven. Daar waar de waarde ligt, in overdrachtelijke en letterlijke zin. Is geld een belemmering, wat is eventueel de ontbrekende schakel tussen geld en gevoel?

Is geld een belangrijke factor. Houdt geld je tegen. Hoe ga je om met geld? En kan je geld voor je laten werken? Mijn dienst is gericht op het vergroten en waarderen van talenten. Het is een vorm van valuable coaching. Jij bent menselijk kapitaal. Voor anderen en jezelf zowel privé als in werk. We focussen op het voor jou waardevolle.

Kennismaken/exploren

Wat zou je nog graag eens willen doen? Wat zou je doen als geld geen belemmering zou zijn? En kan je je hart volgen en wat is daar voor nodig? Heb je het idee dat je aan het begin van je carriere staat en nu al niet weet of dit de juiste plek is?

Wil je heel graag iets anders in je leven?
Wil je vrij zijn om te doen wat je wil?
Wil je een rijk leven?
Wil je een waardevol leven?
Wat is je levensplan? Heb je wel een levensplan? Na een aantal inspirerende en intensieve gesprekken heb je jouw eigen levensplan gemaakt.

GESPREK 1

Visie en prioriteiten

In de gesprekken die wij samen voeren ga je een levensplan opstellen, jouw eigen (peace of value) waardestuk, met daarin antwoorden op de vraag: Wat is nou het allerbelangrijkste voor je? Wat geeft mij een compleet en vervuld leven?

GESPREK 2

Strategie

In de gesprekken die wij samen voeren ga je een levensplan opstellen met daarin antwoorden op de vraag: Wat is nou het allerbelangrijkste voor je? Waar liggen mijn obstakels en welke overtuigingen spelen een rol in mijn leven?

GESPREK 3

Energie, het kennen van je mogelijkheden en maak je levensplan!

Welke (financiële*) kennis heb je nodig om te komen waar je wilt zijn? Alles op een rij van inkomsten tot uitgaven, tot vermeerderen of verminderen van tijd en/of geld. Inzicht geeft uitzicht! * In samenwerking met een financieel planner kan een deel van je lifeplan bestaan uit financieel inzicht.

GESPREK 4

interesse?

Meer weten over Life Planning of klaar om de stap te zetten?
Neem dan vrijblijvend contact met me op via onderstaand formulier.

Hoe kan ik je het beste bereiken?

4 + 6 =