+31 (0)6 22 72 68 95 info@thewindowofopportunity.nl
Helma schuldink

wie ben ik

life planner

Sta op en geef leiding aan je eigen ideeën. Wees en blijf de vormgever!

Wie ben ik

Helma Schuldink, Ik heb een achtergrond in training en coaching. Adviesvaardigheden, loopbaanadvisering. (Talent)management & organisatiekunde.

Zeer ervaren adviseur, coach in loopbaanadvisering,(team)manager. Daarnaast geschoold in verschillende methodieken zoals : Master Practitioner Neuro linguïstisch Programmeren. Coach technieken. Opleiding tot Register Life planner bij het Kinder institute
Ik wil graag investeren in talenten en werken op  basis van wederkerigheid. Ik geloof dat onze gesprekken zich in een paar maanden terugbetalen. Stijlvol en intelligent maatwerk. Gericht op het werken met menselijk kapitaal. Wat je kan leren van investeren? En jij bent het waardestuk, the peace of value. Je bent van onschatbare waarde.

 Everyone on earth has a treasure that awaits him.